Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Vietnamees Hardsteen Soft Finish Waalklinkertjes 20x10x1,5cm

Vietnamees Hardsteen Soft Finish Waalklinkertjes zijn zeer geschikt voor landelijk ontwerp, oude en monumentale huizen, evenals boerderijen.

Vietnamees Hardsteen Soft Finish Waalklinkertjes 20x10x1,5cm


Vietnamees Hardsteen Soft Finish Waalklinkertjes 20x10x1,5cm

Ontdek de betoverende schoonheid van Vietnamees Hardsteen Soft Finish Waalklinkertjes 20x10x1,5cm.

Als toonaangevende specialisten in Vietnamees natuursteen vloeren en terrastegels zijn we verheugd om ons authentieke product te presenteren: Waalklinkertjes van Vietnamees hardsteen met een soft finish afwerking van 20x10x1,5 cm. We hebben deze prachtige natuursteen met meer dan 25 jaar ervaring met zorg geselecteerd om aan al uw kwaliteits-, stijl- en duurzaamheidseisen te voldoen.


Waalklinkertjes van Vietnamees hardsteen met een soft finish afwerking van 20x10x1,5 cm geven een ruimte een tijdloze en stijlvolle uitstraling. Deze tegels in de neutrale grijsblauwe kleur passen goed bij veel verschillende houtsoorten, waardoor ze een populaire keuze zijn voor mensen die een breed scala aan interieurstijlen hebben.

Het maken van deze Vietnamees hardsteen vereist vakmanschap en precisie: De tegels worden eerst gezoet voordat ze machinaal worden getrommeld. Met gemêleerde kleuren en texturen krijgen ze een prachtige authentieke, verouderde uitstraling die perfect aansluit bij een verscheidenheid aan interieurstijlen.


Een voordeel van Vietnamees Hardsteen Soft Finish is dat het veelzijdig kan worden gebruikt. De tegels kunnen worden verlijmd met zuurvrije tegellijm, wat ze geschikt maakt voor veel verschillende plaatsen, zoals woonkamers, gangen en keukens. Bovendien zorgt het gebruik van een grofkorrelige voeg voor een rustieke vloer en versterkt het karakter van de tegels.


Ervaar de betoverende schoonheid van deze echte Vietnameese hardsteen waalklinkertjes met een soft finish afwerking. Restyle uw interieur en maak een gezellige, uitnodigende plek waar je je helemaal thuis voelt. Tijdens openingstijden kunt u onze showroom bezoeken en laten u inspireren door de mogelijkheden van deze prachtige natuursteen.

Vietnamees hardsteen soft finish 20x10x1,5cm verouderd

Een klassieke en karakteristieke natuursteen die een tijdloze charme toevoegt aan elke ruimte. Deze tegels zijn geschikt voor veel plaatsen, zoals woonkamers, keukens en badkamers, omdat ze kunnen worden verlijmd met algemene zuurvrije tegellijm.

 

Of je nu een klassiek, modern of landelijk interieur hebt, Vietnamees hardsteen Banenverband Soft Finish voegt stijl en verfijning toe aan elke ruimte.

 

Wij leveren natuursteen & keramiek van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Onze materialen betrekken wij direct van de steengroeve en producent. Tevens hebben wij ruime voorraden en zijn onze levertijden minimaal.


Vietnamees-hardsteen-soft-finish-20x5x1,5cm-waalklinkertjes-binnenvloer-entree-hal
Vietnamees-hardsteen-soft-finish-20x5x1,5cm-waalklinkertjes-binnenvloer-stenen

Vietnamees Hardsteen Soft Finish 20x10x1,5cm verouderd

Direct uit voorraad leverbaar

Kwaliteit.: Vietnamees Hardsteen

Herkomst.: Vietnam

Kleur.: neutraal blauwgrijs van kleur (makkelijk te combineren)

Rustieke / landelijke en uiteindelijk geleefde uitstraling

Zeer geschikt voor zowel een landelijke als een klassieke woonstijl

Mooi in de combinatie met natuurlijke materialen b.v. hout

Wordt vaak toegepast in hal, keuken en toilet

Nostalgische, antiek verouderde hardsteen waalformaat klinkertjeMaatvoering.: ca. 1,5 cm dik

Prijs.: 44,95 per (m²)

Prijzen zijn incl. B.T.W.Hoogwaardige Kwaliteit & Natuurlijke schoonheid

De sleutel van ons succes!