Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Vietnamees Hardsteen Soft Finish Romaansverband

Vietnamees Hardsteen Romaansverband, zeer geschikt voor een landelijke, oude en monumentale huizen / panden en niet te vergeten boerderijen.

Vietnamees Hardsteen Soft Finish Romaansverband


Vietnamees Hardsteen Soft Finish Romaansverband

Vietnamees Hardsteen Romaansverband Soft Finish: Tijdloze Elegantie voor jouw Terras

In de wereld van buitenruimtes en tuinontwerp speelt natuursteen een essentiële rol, en Vietnamees Hardsteen Soft Finish Romaansverband vormt daarbij een sfeervolle en veelzijdige keuze. Door zijn neutrale blauwgrijze kleur is deze hardsteen gemakkelijk te combineren met diverse houtsoorten, wit- en grijstinten, waardoor het een populaire optie is voor liefhebbers van veelzijdige buitenruimtes.

Een van de voordelen van Vietnamees Hardsteen Soft Finish Romaansverband is de duurzaamheid ervan. Deze tegels zijn niet poreus, waardoor ze minder gevoelig zijn voor hechting van algen en mos, wat resulteert in een eenvoudiger onderhoud. Daarnaast worden de tegels machinaal verouderd, waardoor ze een prachtige, geleefde uitstraling krijgen die perfect past bij de rustieke esthetiek van de landelijke stijl.

Vietnamees Hardsteen Soft Finish Romaansverband is niet alleen geschikt voor terrassen en tuinpaden, maar ook voor veranda's, schuren en tuinhuizen. De tegels kunnen worden verlijmd met algemene zuurvrije tegellijm, terwijl het gebruik van een grofkorrelige voeg bijdraagt aan de rustieke uitstraling van de vloer.

Het onderhoud van Vietnamees Hardsteen Soft Finish Romaansverband is eenvoudig en neutraal, waarbij regelmatig dweilen met mild reinigingsmiddel zoals Carolin zeep of Marseille zeep volstaat. Zo blijft de vloer in optimale conditie, waardoor u jarenlang kunt genieten van zijn tijdloze schoonheid.

Vietnamees Hardsteen Soft Finish Romaansverband staat ook bekend onder verschillende namen, zoals Vietnamese Hardsteen Anticato of Vietnamese Hardsteen Gothic. Deze benamingen weerspiegelen de betoverende uitstraling van deze natuursteen, die een vleugje elegantie en verfijning toevoegt aan elke buitenruimte.

Bij onze showroom bent u van harte welkom om kennis te maken met onze collectie en de mogelijkheden van Vietnamees Hardsteen Soft Finish Romaansverband te ontdekken. Wij staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het realiseren van uw tuindromen, en bieden ook de mogelijkheid om buiten onze reguliere openingstijden op afspraak langs te komen.

Vietnamees hardsteen soft finish romaansverband

Een voordeel van Vietnamees hardsteen Romaansverband Soft Finish is dat het op veel verschillende plaatsen kan worden gebruikt. Deze tegels kunnen worden verlijmd met algemene zuurvrije tegellijm, waardoor ze geschikt zijn voor veel plaatsen, zoals terrassen, Patio's, oprit naar garage etc. Het gebruik van een grofkorrelige voeg versterkt ook het karakter van de tegels en geeft de vloer een rustieke uitstraling.

 

Of je nu een klassiek, modern of landelijk interieur hebt, Vietnamees hardsteen Romaansverband Soft Finish voegt elegantie en verfijning toe aan elke ruimte.

 

Wij leveren natuursteen & keramiek van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Onze materialen betrekken wij direct van de steengroeve en producent. Tevens hebben wij ruime voorraden en zijn onze levertijden minimaal.


Vietnamees hardsteen soft-finish Romaansverband oprit garage Zwartebroek
Vietnamees hardsteen soft finish Romaansverband buitenterras Zwartebroek

Vietnamees Hardsteen Soft Finish Romaansverband

Direct uit voorraad leverbaar

Kwaliteit.: Vietnamees Hardsteen

Herkomst.: Vietnam

Kleur.: neutraal blauwgrijs van kleur (makkelijk te combineren)

Bestaande uit de maten 20x20 / 20x40 / 40x40 en 40x60 cm

Rustieke / landelijke en uiteindelijk geleefde uitstraling

Zeer geschikt voor zowel een landelijke als een klassieke woonstijl

Mooi in de combinatie met natuurlijke materialen b.v. houtMaatvoering.: ca. 2,5 cm dik

Prijs.: 49,95 per (m²)

Prijzen zijn incl. B.T.W.Hoogwaardige Kwaliteit & Natuurlijke schoonheid

De sleutel van ons succes!