Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Vietnamees Hardsteen Soft Finish Romaans verband verouderd

Vietnamees Hardsteen soft finish romaans verband verouderd, zeer geschikt voor een landelijke inrichting, oude en monumentale huizen / panden en boerderijen.

Vietnamees Hardsteen Soft Finish Romaans verband verouderd


Vietnamees Hardsteen Soft Finish Romaans verband verouderd

Vietnamees Hardsteen Romaans verband Soft Finish: Tijdloze Verouderde Elegantie voor Jouw Interieur

Vietnamees natuursteen binnenvloeren, ons nieuwste aanbod: Vietnamees Hardsteen Soft Finish Romaans Verband Verouderd.

Wij hebben deze prachtige gemêleerde hardsteen zorgvuldig geselecteerd om aan al uw behoeften op het gebied van stijl, duurzaamheid en kwaliteit te voldoen.

Onze Soft Finish Romaans Verouderd Verband is gemaakt van Vietnamees hardsteen, dat bekend staat om zijn veelzijdigheid en langdurige schoonheid. De neutrale kleur van de tegels maakt deze hardsteen een uitstekende keuze voor elk interieur- of buitenontwerp. Het is gemakkelijk te combineren met verschillende houtsoorten, zoals wit en grijs. Onze Vietnamese hardsteen verouderde romaans verband wordt met zorg gemaakt: De tegel wordt eerst gezoet voordat deze machinaal wordt getrommeld. Deze bewerkingen geven de tegels een prachtige authentieke uitstraling die ze een verouderde charme geeft. Het is ideaal voor mensen die houden van rustieke en klassieke ontwerpen. Een ander voordeel van onze Vietnamees hardsteen is dat het gemakkelijk te installeren is. De tegels kunnen worden verlijmd met zuurvrije tegellijm of een grofkorrelige voeg om een rustieke vloerstijl te creëren. Bovendien is het onderhoud van deze vloer heel gemakkelijk: Het dweilen van de vloer met milde reinigingsmiddelen zoals Carolin of Marseille zeep houdt de vloer schoon.

Vietnamees hardsteen Soft Finish Romaans Verband Verouderd wordt ook onder verschillende namen genoemd, zoals Vietnamese hardsteen Anticato of Vietnamese hardsteen Gothic, maar zijn unieke charme blijft hetzelfde. Tijdens openingstijden nodigen we u uit om onze uitgebreide collectie te bekijken. U kunt ook een afspraak maken buiten onze reguliere openingstijden om onze producten te bekijken en te beoordelen als u dat wilt.


Ervaar de eeuwige schoonheid van een Vietnamees Hardsteen Soft Finish Romaans verband Verouderd en maak uw huis een plek vol kalmte en schoonheid.

Wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw binnenruimte dankzij onze jarenlange ervaring en expertise.


Vietnamees hardsteen soft finish romaans verband verouderd

Een voordeel van Vietnamees hardsteen Romaans verband Soft Finish is dat het op veel verschillende plaatsen kan worden gebruikt. Deze tegels kunnen worden verlijmd met algemene zuurvrije tegellijm, waardoor ze geschikt zijn voor veel plaatsen, zoals woonkamers, keukens en badkamers. Het gebruik van een grofkorrelige voeg versterkt ook het karakter van de tegels en geeft de vloer een rustieke uitstraling.

 

Of je nu een klassiek, modern of landelijk interieur hebt, Vietnamees hardsteen Banenverband Soft Finish voegt elegantie en verfijning toe aan elke ruimte.

 

Wij leveren natuursteen & keramiek van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Onze materialen betrekken wij direct van de steengroeve en producent. Tevens hebben wij ruime voorraden en zijn onze levertijden minimaal.


vietnamese hardsteen soft finish Romaans Verband verouderd 60x60x2cm kasten keuken
vietnamese hardsteen soft-finish Romaans Verband verouderd 60x60x2cm vloer keuken

Vietnamees Hardsteen Soft Finish romaans verband verouderd

Direct uit voorraad leverbaar

Kwaliteit.: Vietnamees Hardsteen

Herkomst.: Vietnam

Kleur.: neutraal blauwgrijs van kleur (makkelijk te combineren)

Rustieke / landelijke en uiteindelijk geleefde uitstraling

Zeer geschikt voor zowel een landelijke als een klassieke woonstijl

Mooi in de combinatie met natuurlijke materialen b.v. hout

Wordt ook Vietnamese hardsteen Anticato genoemd


Maatvoering.: ca. 2 cm dik

Prijs.: 45,95 per (m²)

Prijzen zijn incl. B.T.W.Hoogwaardige Kwaliteit & Natuurlijke schoonheid

De sleutel van ons succes!