Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Vietnamees Hardsteen Soft Finish Banenverband verouderd

Zeer geschikt voor een landelijke inrichting, oude en monumentale huizen / panden en niet te vergeten boerderijen.

Vietnamees Hardsteen Soft Finish Banenverband verouderd


Vietnamees Hardsteen Soft Finish Banenverband verouderd

Vietnamees Hardsteen Banenverband Soft Finish: Tijdloze Verouderde Elegantie voor Jouw Interieur

Vietnamees hardsteen Soft Finish verouderd is een prachtige en sfeervolle natuursteen die een tijdloze charme toevoegt aan elke ruimte. Door zijn neutrale kleur is deze hardsteen gemakkelijk te combineren met verschillende houtsoorten, witte en grijstinten, waardoor het een populaire keuze is voor liefhebbers van veelzijdige interieurs.

Deze Vietnamees hardsteen wordt eerst gezoet en vervolgens machinaal getrommeld, waardoor de tegel een prachtige authentieke, verouderde uitstraling krijgt. De gemêleerde kleuren en texturen van de tegels zorgen voor een rustieke en natuurlijke uitstraling die perfect past bij verschillende interieurstijlen.

Een van de voordelen van Vietnamees hardsteen Banenverband Soft Finish is de veelzijdige toepasbaarheid. Deze tegels kunnen verlijmd worden met algemene zuurvrije tegellijm, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende ruimtes zoals keukens, badkamers en woonkamers. Bovendien wordt het karakter van de tegels versterkt door het gebruik van een grofkorrelige voeg, wat bijdraagt aan de rustieke uitstraling van de vloer.

Het onderhoud van deze vloer is eenvoudig en neutraal. Met regelmatig dweilen met een mild reinigingsmiddel zoals Carolin zeep of Marseille zeep blijft de vloer in optimale conditie, waardoor u jarenlang kunt genieten van de tijdloze schoonheid van Vietnamees hardsteen.

Vietnamees hardsteen Soft Finish verouderd staat ook bekend onder verschillende namen, waaronder Vietnamese hardsteen Anticato of Vietnamese hardsteen Gothic, maar de betoverende uitstraling blijft hetzelfde. Of u nu een klassiek, modern of landelijk interieur heeft, Vietnamees hardsteen Banenverband Soft Finish voegt een vleugje elegantie en verfijning toe aan elke ruimte. Breng de tijdloze schoonheid van deze prachtige natuursteen naar uw interieur en creëer een sfeervolle en uitnodigende omgeving waarin u zich helemaal thuis voelt.

Vietnamees hardsteen soft finish banenverband verouderd

Een voordeel van Vietnamees hardsteen Banenverband Soft Finish is dat het op veel verschillende plaatsen kan worden gebruikt. Deze tegels kunnen worden verlijmd met algemene zuurvrije tegellijm, waardoor ze geschikt zijn voor veel plaatsen, zoals woonkamers, keukens en badkamers. Het gebruik van een grofkorrelige voeg versterkt ook het karakter van de tegels en geeft de vloer een rustieke uitstraling.

 

Of je nu een klassiek, modern of landelijk interieur hebt, Vietnamees hardsteen Banenverband Soft Finish voegt elegantie en verfijning toe aan elke ruimte.

 

Wij leveren natuursteen & keramiek van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Onze materialen betrekken wij direct van de steengroeve en producent. Tevens hebben wij ruime voorraden en zijn onze levertijden minimaal.


vietnamees hardsteen soft finish banenverband verouderd salon groot
vietnamees hardsteen soft-finish banenverband verouderd entree groot

Vietnamees Hardsteen Soft Finish banenverband verouderd

Direct uit voorraad leverbaar

Kwaliteit.: Vietnamees Hardsteen

Herkomst.: Vietnam

Kleur.: neutraal blauwgrijs van kleur (makkelijk te combineren)

Bestaande uit banen 20/30/40 cm breed

Rustieke / landelijke en uiteindelijk geleefde uitstraling

Zeer geschikt voor zowel een landelijke als een klassieke woonstijl

Mooi in de combinatie met natuurlijke materialen b.v. hout

Nostalgische, antiek verouderde hardsteen tegels (orginele maatvoering)Maatvoering.: ca. 1,5 cm dik

Prijs.: 41,95 per (m²)

Prijzen zijn incl. B.T.W.Hoogwaardige Kwaliteit & Natuurlijke schoonheid

De sleutel van ons succes!