Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Vietnamees Hardsteen Soft Finish 60x60x2cm verouderd

Vietnamees Hardsteen Soft Finish is zeer geschikt voor een landelijke inrichting, oude en monumentale huizen / panden en niet te vergeten boerderijen.

Vietnamees Hardsteen Soft Finish 60x60x2cm verouderd


Vietnamees Hardsteen Soft Finish 60x60x20cm verouderd

Ontdek de Tijdloze Schoonheid van Vietnamees Hardsteen Soft Finish 60x60x2cm Verouderd

Vietnamees hardsteen Soft Finish verouderd is een prachtige en sfeervolle natuursteen die een tijdloze charme toevoegt aan elke ruimte. Als ervaren experts op het gebied van Vietnamees natuursteen vloeren en terrastegels presenteren wij met trots ons meest recente product: Vietnamees hardsteen soft finish, 60x60x2 cm verouderd. Met meer dan 25 jaar ervaring in het veld hebben wij deze prachtige natuursteen zorgvuldig geselecteerd om aan al uw eisen voor kwaliteit, stijl en duurzaamheid te voldoen.

Vietnamees hardsteen soft finish 60x60x2 cm verouderd is een tijdloze, sfeervolle natuursteen die een vleugje klasse toevoegt aan elk interieur. De neutrale kleur van de tegels maakt deze hardsteen eenvoudig te combineren met verschillende houtsoorten, zoals wit en grijs. Dit maakt het een populaire keuze voor mensen die een veelzijdige interieurstijl willen.

Deze Vietnamees hardsteen ondergaat een zorgvuldig productieproces, waarbij de tegels eerst worden gezoet en vervolgens machinaal getrommeld. Hierdoor krijgen de tegels een prachtige authentieke, verouderde uitstraling met gemêleerde kleuren en texturen die perfect passen bij diverse interieurstijlen.

Een van de voordelen van Vietnamees hardsteen Soft Finish 60x60x2cm Verouderd is de veelzijdigheid in toepassingen. De tegels kunnen verlijmd worden met algemene zuurvrije tegellijm, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende ruimtes zoals keukens, badkamers en woonkamers. Bovendien draagt het gebruik van een grofkorrelige voeg bij aan de rustieke uitstraling van de vloer, waardoor het karakter van de tegels nog meer versterkt wordt.

Vietnamees hardsteen Soft Finish 60x60x2 cm Verouderd wordt ook Vietnamese hardsteen Anticato of Vietnamese hardsteen Gothic genoemd, maar de aantrekkelijke uitstraling blijft hetzelfde. Deze prachtige natuursteen voegt elegantie en verfijning toe aan elke ruimte, of u nu een klassiek, modern of landelijk interieur heeft.


Ervaar de eeuwige schoonheid van Vietnamees hardsteen met een soft finish van 60x60x2 cm. Verouder uw interieur en maak een gezellig en uitnodigend gebied waar je je helemaal thuis voelt. Tijdens openingstijden kunt u de mogelijkheden van deze prachtige natuursteen zelf bekijken.

Vietnamees hardsteen soft finish 60x60x2cm verouderd

Een voordeel van Vietnamees hardsteen Soft Finish is dat het op veel verschillende plaatsen kan worden gebruikt. Deze tegels kunnen worden verlijmd met algemene zuurvrije tegellijm, waardoor ze geschikt zijn voor veel plaatsen, zoals woonkamers, keukens en badkamers. Het gebruik van een grofkorrelige voeg versterkt ook het karakter van de tegels en geeft de vloer een rustieke uitstraling.

 

Of je nu een klassiek, modern of landelijk interieur hebt, Vietnamees hardsteen Banenverband Soft Finish voegt elegantie en verfijning toe aan elke ruimte.

 

Wij leveren natuursteen & keramiek van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Onze materialen betrekken wij direct van de steengroeve en producent. Tevens hebben wij ruime voorraden en zijn onze levertijden minimaal.


vietnamees hardsteen soft finish verouderd 60x60x2cm salon entree
vietnamees hardsteen soft finish verouderd 60x60x2cm keuken eethoek

Vietnamees Hardsteen Soft Finish 60x60x2cm verouderd

Direct uit voorraad leverbaar

Kwaliteit.: Vietnamees Hardsteen

Herkomst.: Vietnam

Kleur.: neutraal blauwgrijs van kleur (makkelijk te combineren)

Bestaande uit banen 20/30/40 cm breed

Rustieke / landelijke en uiteindelijk geleefde uitstraling

Zeer geschikt voor zowel een landelijke als een klassieke woonstijl

Mooi in de combinatie met natuurlijke materialen b.v. hout

Nostalgische, antiek verouderde hardsteen tegels (orginele maatvoering)Maatvoering.: ca. 2 cm dik

Prijs.: 52,95 per (m²)

Prijzen zijn incl. B.T.W.Hoogwaardige Kwaliteit & Natuurlijke schoonheid

De sleutel van ons succes!