Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Vietnamees Hardsteen Soft Finish 60x60x2,5cm

Vietnamees Hardsteen Soft Finish is zeer geschikt voor een landelijke inrichting, oude en monumentale huizen / panden en niet te vergeten boerderijen.

Vietnamees Hardsteen Soft Finish 60x60x2,5cm


Vietnamees Hardsteen Soft Finish 60x60x2,5cm

Ontdek de Tijdloze Schoonheid van Vietnamees Hardsteen Soft Finish 60x60x2,5cm

In de wereld van buitenruimtes en tuinontwerp speelt natuursteen een prominente rol. Met zijn tijdloze charme en veelzijdige toepassingen is Vietnamees Hardsteen Soft Finish een favoriete keuze voor liefhebbers van elegantie en duurzaamheid.

De neutrale blauwgrijze kleur van Vietnamees Hardsteen Soft Finish maakt het een veelzijdige optie die moeiteloos kan worden gecombineerd met verschillende houtsoorten, witte en grijstinten. Hierdoor ontstaat een harmonieus geheel dat perfect past bij diverse buitenruimtes en tuinstijlen.

Het productieproces van Vietnamees Hardsteen Soft Finish is nauwgezet, waarbij de tegels eerst worden gezoet en vervolgens machinaal getrommeld. Dit resulteert in een prachtige authentieke uitstraling met gemêleerde kleuren en texturen, waardoor elke tegel uniek is en een rustieke en natuurlijke sfeer toevoegt aan de omgeving.

Een van de voordelen van Vietnamees Hardsteen Soft Finish is de veelzijdige toepasbaarheid ervan. Deze tegels kunnen met algemene zuurvrije tegellijm worden verlijmd, waardoor ze geschikt zijn voor diverse ruimtes, zoals keukens, badkamers en woonkamers. Het gebruik van een grofkorrelige voeg versterkt het karakter van de tegels en draagt bij aan de rustieke uitstraling van de vloer.

Het onderhoud van Vietnamees Hardsteen Soft Finish is eenvoudig en ongecompliceerd. Regelmatig dweilen met een mild reinigingsmiddel zoals Carolin zeep of Marseille zeep houdt de vloer in optimale conditie, waardoor u jarenlang kunt genieten van zijn tijdloze schoonheid.

Vietnamees Hardsteen Soft Finish staat bekend onder verschillende namen, waaronder Vietnamese Hardsteen Anticato of Vietnamese Hardsteen Gothic.

Deze betoverende natuursteen voegt een vleugje elegantie en verfijning toe aan elke ruimte, of het nu gaat om een klassiek, modern of landelijk interieur.

Breng de tijdloze schoonheid van Vietnamees Hardsteen Soft Finish naar uw buitenruimte en creëer een sfeervolle en uitnodigende omgeving waarin u zich helemaal thuis voelt. Laat u betoveren door de natuurlijke allure van deze prachtige natuursteen en transformeer uw tuin tot een oase van rust en schoonheid.

Vietnamees hardsteen soft finish 60x60x2,5cm

Een voordeel van Vietnamees hardsteen Soft Finish is dat het op veel verschillende plaatsen kan worden gebruikt. Deze tegels kunnen worden verlijmd met algemene zuurvrije tegellijm, waardoor ze geschikt zijn voor veel plaatsen, zoals woonkamers, keukens en badkamers. Het gebruik van een grofkorrelige voeg versterkt ook het karakter van de tegels en geeft de vloer een rustieke uitstraling.

 

Of je nu een klassiek, modern of landelijk interieur hebt, Vietnamees hardsteen Banenverband Soft Finish voegt elegantie en verfijning toe aan elke ruimte.

 

Wij leveren natuursteen & keramiek van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Onze materialen betrekken wij direct van de steengroeve en producent. Tevens hebben wij ruime voorraden en zijn onze levertijden minimaal.


vietnamees hardsteen soft-finish 60x60x2-5cm Terras entree
vietnamees hardsteen soft-finish 60x60x2-5cm entree

Vietnamees Hardsteen Soft Finish 60x60x2,5cm

Direct uit voorraad leverbaar

Kwaliteit.: Vietnamees Hardsteen

Herkomst.: Vietnam

Kleur.: neutraal blauwgrijs van kleur (makkelijk te combineren)

Rustieke / landelijke en uiteindelijk geleefde uitstraling

Zeer geschikt voor zowel een landelijke als een klassieke woonstijl

Mooi in de combinatie met natuurlijke materialen b.v. hout

Nostalgische, antiek verouderde hardsteen tegels (orginele maatvoering)Maatvoering.: ca. 2,5 cm dik

Prijs.: 59,95 per (m²)

Prijzen zijn incl. B.T.W.Hoogwaardige Kwaliteit & Natuurlijke schoonheid

De sleutel van ons succes!