Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Vietnamees Hardsteen Soft Finish 50x50x2cm verouderd

Vietnamees Hardsteen Soft Finish verouderd is zeer geschikt voor een landelijke inrichting, oude en monumentale huizen / panden en niet te vergeten boerderijen.

Vietnamees Hardsteen Soft Finish 50x50x2cm verouderd


Vietnamees Hardsteen Soft Finish 50x50x20cm verouderd

Ontdek de natuurlijke elegantie van Vietnamees Hardsteen Soft Finish 50x50x2cm Verouderd

Vietnamees hardsteen Soft Finish verouderd is een prachtige en sfeervolle natuursteen die een tijdloze charme toevoegt aan elke ruimte. Als doorgewinterde experts op het gebied van Vietnamees natuursteen vloeren en terrastegels, willen wij u graag kennis laten maken met de Vietnamees Hardsteen Soft Finish 50x50x2cm in de Verouderde uitvoering. Met meer dan 25 jaar ervaring in de sector hebben we deze prachtige natuursteen zorgvuldig geselecteerd om aan al uw eisen op het gebied van kwaliteit, stijl en duurzaamheid te voldoen.

Vietnamees Hardsteen Soft Finish 50x50x2cm Verouderd is een tijdloze en sfeervolle natuursteen die een vleugje klasse toevoegt aan elke ruimte. De neutrale kleur van de tegels maakt ze eenvoudig te combineren met verschillende houtsoorten, wit en grijstinten, waardoor ze een populaire keuze zijn voor liefhebbers van veelzijdige interieurs.

Deze Vietnamees hardsteen ondergaat een zorgvuldig productieproces, waarbij de tegels eerst worden gezoet en vervolgens machinaal getrommeld. Hierdoor krijgen ze een prachtige authentieke, verouderde uitstraling met gemêleerde kleuren en texturen die perfect passen bij diverse interieurstijlen.

Een van de voordelen van Vietnamees Hardsteen Soft Finish 50x50x2cm Verouderd is de veelzijdigheid in toepassingen. De tegels kunnen verlijmd worden met algemene zuurvrije tegellijm, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende ruimtes zoals keukens, badkamers en woonkamers. Bovendien draagt het gebruik van een grofkorrelige voeg bij aan de rustieke uitstraling van de vloer, waardoor het karakter van de tegels nog meer versterkt wordt.

Vietnamees Hardsteen Soft Finish 50x50x2cm Verouderd staat ook bekend onder verschillende namen, zoals Vietnamese hardsteen Anticato of Vietnamese hardsteen Gothic, maar de betoverende uitstraling blijft hetzelfde.

Deze prachtige natuursteen voegt elegantie en verfijning toe aan elke ruimte, of u nu een klassiek, modern of landelijk interieur heeft.

Ervaar zelf de tijdloze schoonheid van Vietnamees Hardsteen Soft Finish 50x50x2cm Verouderd en transformeer uw interieur tot een gezellige en uitnodigende ruimte waar u zich helemaal thuis voelt. Bezoek onze showroom tijdens onze openingstijden en ontdek de mogelijkheden van deze prachtige natuursteen.

Vietnamees hardsteen soft finish 50x50x2cm verouderd

Een voordeel van Vietnamees hardsteen Soft Finish is dat het op veel verschillende plaatsen kan worden gebruikt. Deze tegels kunnen worden verlijmd met algemene zuurvrije tegellijm, waardoor ze geschikt zijn voor veel plaatsen, zoals woonkamers, keukens en badkamers. Het gebruik van een grofkorrelige voeg versterkt ook het karakter van de tegels en geeft de vloer een rustieke uitstraling.

 

Of je nu een klassiek, modern of landelijk interieur hebt, Vietnamees hardsteen Banenverband Soft Finish voegt elegantie en verfijning toe aan elke ruimte.

 

Wij leveren natuursteen & keramiek van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Onze materialen betrekken wij direct van de steengroeve en producent. Tevens hebben wij ruime voorraden en zijn onze levertijden minimaal.


vietnamees hardsteen soft finish verouderd 50x50x2cm tegels salon keuken
Vietnamees hardsteen soft finish verouderd 50x50x2cm salon

Vietnamees Hardsteen Soft Finish 50x50x2cm verouderd

Direct uit voorraad leverbaar

Kwaliteit.: Vietnamees Hardsteen

Herkomst.: Vietnam

Kleur.: neutraal blauwgrijs van kleur (makkelijk te combineren)

Rustieke / landelijke en uiteindelijk geleefde uitstraling

Zeer geschikt voor zowel een landelijke als een klassieke woonstijl

Mooi in de combinatie met natuurlijke materialen b.v. hout

Nostalgische, antiek verouderde hardsteen tegels (orginele maatvoering)Maatvoering.: ca. 2 cm dik

Prijs.: 47,95 per (m²)

Prijzen zijn incl. B.T.W.Hoogwaardige Kwaliteit & Natuurlijke schoonheid

De sleutel van ons succes!