Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Vietnamees Hardsteen Soft Finish 40x40x2cm verouderd

Vietnamees Hardsteen Soft Finish verouderd is zeer geschikt voor een landelijke inrichting, oude en monumentale huizen / panden en niet te vergeten boerderijen.

Vietnamees Hardsteen Soft Finish 40x40x2cm verouderd


Vietnamees Hardsteen Soft Finish 40x40x2cm verouderd

De Tijdloze Wereld van Vietnamees Hardsteen Soft Finish 40x40x2cm Verouderd

Vietnamees hardsteen Soft Finish verouderd is een prachtige natuurlijke steen die een langdurige charme zal toevoegen aan elke omgeving. Wij zijn experts op het gebied van Vietnamees natuursteen vloeren en terrastegels en willen u graag kennis laten maken met deze verouderde versie van de Vietnamees Hardsteen Soft Finish 40x40x2 cm. We hebben deze prachtige natuursteen zorgvuldig geselecteerd met meer dan 25 jaar ervaring in de branche om aan al uw kwaliteits-, ontwerp- en duurzaamheidseisen te voldoen.


Vietnamees Hardsteen Soft Finish 40x40x2cm Verouderd is een langdurige en charmante natuursteen die een vleugje stijl toevoegt aan elk interieur. De tegels met neutrale tinten kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met verschillende houtsoorten, zoals wit en grijs, waardoor ze een populaire keuze zijn voor mensen die een veelzijdige interieurstijl willen.De productie van deze Vietnamees hardsteen vereist een zorgvuldig proces: de tegels worden eerst gezoet en vervolgens machinaal getrommeld. Ze krijgen hierdoor een prachtige authentieke, verouderde uitstraling met gemêleerde kleuren en texturen die perfect passen bij een verscheidenheid aan interieurstijlen.

Een voordeel van Vietnamees hardsteen met een zachte afwerking 40x40x2 cm De veelzijdigheid van toepassingen is verouderd. De tegels kunnen worden verlijmd met algemene zuurvrije tegellijm, waardoor ze geschikt zijn voor veel plaatsen, zoals woonkamers, keukens en badkamers. Bovendien versterkt het gebruik van een grofkorrelige voeg het karakter van de tegels en zorgt het voor een rustieke vloer.

Vietnamees Hardsteen Soft Finish 40x40x2cm Verouderd ook wel Vietnamese hardsteen Anticato of Vietnamese hardsteen Gothic genoemd, heeft allemaal dezelfde aantrekkelijke uitstraling. Of u nu een klassiek, modern of landelijk interieur heeft, deze prachtige natuursteen voegt elegantie en verfijning toe aan elke ruimte.

Ervaar zelf de eeuwige schoonheid van Vietnamees Hardsteen met een Soft Finish van 40x40x2cm. Onderga de verandering in uw interieur door een gezellige en uitnodigende plek te creëren waar u zich helemaal thuis voelt. Tijdens openingstijden kun je de mogelijkheden van deze prachtige natuursteen zien in onze showroom.

Vietnamees hardsteen soft finish 40x40x2cm verouderd

Een groot voordeel van Vietnamees hardsteen Soft Finish is dat het in veel verschillende omgevingen kan worden gebruikt. Omdat deze tegels kunnen worden verlijmd met algemene zuurvrije tegellijm, zijn ze geschikt voor veel plaatsen, zoals woonkamers, keukens en badkamers. Het gebruik van een grofkorrelige voeg versterkt het karakter van de tegels en creëert een rustieke vloer.

 

Of je nu een klassiek, modern of landelijk interieur hebt, Vietnamees hardsteen Banenverband Soft Finish voegt stijl en verfijning toe aan elke ruimte.

 

Wij leveren natuursteen & keramiek van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Onze materialen betrekken wij direct van de steengroeve en producent. Tevens hebben wij ruime voorraden en zijn onze levertijden minimaal.


Vietnamees Hardsteen Soft-Finish verouderd 40x40x2cm vloertegels binnenvloer eethoek
Vietnamees Hardsteen Soft Finish verouderd 40x40x2cm vloertegels binnenvloer

Vietnamees Hardsteen Soft Finish 40x40x2cm verouderd

Direct uit voorraad leverbaar

Kwaliteit.: Vietnamees Hardsteen

Herkomst.: Vietnam

Kleur.: neutraal blauwgrijs van kleur (makkelijk te combineren)

Rustieke / landelijke en uiteindelijk geleefde uitstraling

Zeer geschikt voor zowel een landelijke als een klassieke woonstijl

Mooi in de combinatie met natuurlijke materialen b.v. hout

Nostalgische, antiek verouderde hardsteen tegels (orginele maatvoering)Maatvoering.: ca. 2 cm dik

Prijs.: 39,95 per (m²)

Prijzen zijn incl. B.T.W.Hoogwaardige Kwaliteit & Natuurlijke schoonheid

De sleutel van ons succes!