Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Vietnamees Hardsteen Soft Finish 30x60x1,5cm verouderd

Vietnamees Hardsteen Soft Finish verouderd is zeer geschikt voor landelijk ontwerp, oude en monumentale huizen, evenals boerderijen.

Vietnamees Hardsteen Soft Finish 30x60x1,5cm verouderd


Vietnamees Hardsteen Soft Finish 30x60x1,5cm verouderd

Ontdek de charmante sfeervolle Wereld van Vietnamees Hardsteen Soft Finish 30x60x1,5cm Verouderd

Vietnamees hardsteen Soft Finish verouderd is een elegante en sfeervolle natuursteen die een tijdloze charme toevoegt aan elke ruimte. Als gepassioneerde specialisten op het gebied van Vietnamees natuursteen vloeren en terrastegels, zijn we verheugd om ons prachtige product te presenteren: Vietnamees hardsteen soft finish 30x60x2 cm verouderd. We hebben deze prachtige natuursteen zorgvuldig geselecteerd om aan al uw kwaliteits-, ontwerp- en duurzaamheidseisen te voldoen.

Vietnamees Hardsteen Soft Finish 30x60x1,5cm verouderd is een stijlvolle natuursteen die een langdurige charme zal toevoegen aan elke omgeving. De neutrale kleur van de tegels maakt het gemakkelijk te combineren met verschillende houtsoorten, zoals wit en grijs, waardoor het een populaire keuze is voor mensen die een veelzijdige interieurstijl willen. De productie van deze Vietnamees hardsteen vereist een zorgvuldig proces: de tegels worden eerst gezoet en vervolgens machinaal getrommeld. Ze krijgen hierdoor een prachtige authentieke, verouderde uitstraling met gemêleerde kleuren en texturen die perfect passen bij een verscheidenheid aan interieurstijlen.

Een voordeel van Vietnamees hardsteen soft finish is de veelzijdigheid aan toepassingen. De tegels kunnen worden verlijmd met algemene zuurvrije tegellijm, waardoor ze geschikt zijn voor veel plaatsen, zoals woonkamers, keukens en badkamers. Bovendien versterkt het gebruik van een grofkorrelige voeg het karakter van de tegels en zorgt het voor een rustieke vloer.


Ervaar de elegantie van Vietnamees hardsteen met een soft finish afwerking. Creëer een gezellige en uitnodigende plek waar u zich helemaal thuis voelt door uw interieur te renoveren. Tijdens openingstijden kun je de mogelijkheden van deze prachtige natuursteen zien in onze showroom.

Vietnamees hardsteen soft finish 30x60x1,5cm verouderd

Een voordeel van Vietnamees hardsteen Soft Finish is dat de neutrale kleur van de tegels het gemakkelijk maakt om te combineren met verschillende houtsoorten, zoals wit en grijs, waardoor het een populaire keuze is voor mensen die een veelzijdige interieurstijl willen. Deze tegels zijn geschikt voor veel plaatsen, zoals woonkamers, keukens en badkamers, omdat ze kunnen worden verlijmd met algemene zuurvrije tegellijm.

 

Of je nu een klassiek, modern of landelijk interieur hebt, Vietnamees hardsteen Banenverband Soft Finish voegt stijl en verfijning toe aan elke ruimte.

 

Wij leveren natuursteen & keramiek van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Onze materialen betrekken wij direct van de steengroeve en producent. Tevens hebben wij ruime voorraden en zijn onze levertijden minimaal.


Vietnamees-hardsteen-soft-finish-40x60-cm-breed-living
Vietnamees hardsteen soft finish verouderd 40x60x2cm entree kamer

Vietnamees Hardsteen Soft Finish 30x60x1,5cm verouderd

Direct uit voorraad leverbaar

Kwaliteit.: Vietnamees Hardsteen

Herkomst.: Vietnam

Kleur.: neutraal blauwgrijs van kleur (makkelijk te combineren)

Rustieke / landelijke en uiteindelijk geleefde uitstraling

Zeer geschikt voor zowel een landelijke als een klassieke woonstijl

Mooi in de combinatie met natuurlijke materialen b.v. hout

Nostalgische, antiek verouderde hardsteen tegels (orginele maatvoering)Maatvoering.: ca. 1,5 cm dik

Prijs.: 39,95 per (m²)

Prijzen zijn incl. B.T.W.Hoogwaardige Kwaliteit & Natuurlijke schoonheid

De sleutel van ons succes!