Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Vietnamees Hardsteen Soft Finish 15x15x1,5cm verouderd

Vietnamees Hardsteen Soft Finish verouderd is zeer geschikt voor landelijk ontwerp, oude en monumentale huizen, evenals boerderijen.

Vietnamees Hardsteen Soft Finish 15x15x1,5cm verouderd


Vietnamees Hardsteen Soft Finish 15x15x1,5cm verouderd

Ontdek de betoverende schoonheid van Vietnamees Hardsteen Soft Finish 15x15x1,5cm Verouderd

Als toonaangevende specialisten in Vietnamees natuursteen vloeren en terrastegels zijn we verheugd om ons nieuwste product te presenteren: Vietnamees Hardsteen Soft Finish 15x15x1,5cm Verouderd. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring op het gebied van natuursteen en we hebben deze prachtige natuursteen zorgvuldig

geselecteerd om aan al uw eisen voor kwaliteit, stijl en duurzaamheid te voldoen.

Vietnamees hardsteen soft finish 15x15x1,5 cm verouderd is een stijlvolle, opvallende natuursteen die een langdurige charme zal toevoegen aan elke omgeving. De tegels in de neutrale grijsblauwe kleur zijn gemakkelijk te combineren met verschillende soorten hout, zoals wit en grijs, waardoor ze een populaire keuze zijn voor mensen die een verscheidenheid aan interieurstijlen hebben. Het maken van deze Vietnamees hardsteen vereist vakmanschap en precisie: De tegels worden eerst gezoet voordat ze machinaal worden getrommeld. Ze krijgen hierdoor een prachtige authentieke, verouderde uitstraling met gemêleerde kleuren en texturen die perfect passen bij een verscheidenheid aan interieurstijlen.

Een voordeel van Vietnamees Hardsteen Soft Finish is dat het veelzijdig kan worden gebruikt. De tegels kunnen worden verlijmd met zuurvrije tegellijm, wat ze geschikt maakt voor veel verschillende plaatsen, zoals woonkamers, keukens en badkamers. Het gebruik van een grofkorrelige voeg verbetert ook het karakter van de tegels en geeft ze een rustieke uitstraling.


Ervaar de betoverende schoonheid van Vietnamees hardsteen soft finish. Restyle uw interieur en maak een gezellige, uitnodigende plek waar je je helemaal thuis voelt. Tijdens openingstijden kunt u onze showroom bezoeken en laten u inspireren door de mogelijkheden van deze prachtige natuursteen.

Vietnamees hardsteen soft finish 15x15x1,5cm verouderd

Een elegante en karakteristieke natuursteen die een tijdloze charme toevoegt aan elke ruimte. Deze tegels zijn geschikt voor veel plaatsen, zoals woonkamers, keukens en badkamers, omdat ze kunnen worden verlijmd met algemene zuurvrije tegellijm.

 

Of je nu een klassiek, modern of landelijk interieur hebt, Vietnamees hardsteen Banenverband Soft Finish voegt stijl en verfijning toe aan elke ruimte.

 

Wij leveren natuursteen & keramiek van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Onze materialen betrekken wij direct van de steengroeve en producent. Tevens hebben wij ruime voorraden en zijn onze levertijden minimaal.


Vietnamees hardsteen soft-finish verouderd 15x15x1,5cm vloertegels keuken entree
Vietnamees hardsteen soft-finish verouderd 15x15x1,5cm vloertegels closeup

Vietnamees Hardsteen Soft Finish 15x15x1,5cm verouderd

Direct uit voorraad leverbaar

Kwaliteit.: Vietnamees Hardsteen

Herkomst.: Vietnam

Kleur.: neutraal blauwgrijs van kleur (makkelijk te combineren)

Rustieke / landelijke en uiteindelijk geleefde uitstraling

Zeer geschikt voor zowel een landelijke als een klassieke woonstijl

Mooi in de combinatie met natuurlijke materialen b.v. hout

Wordt vaak toegepast in hal, keuken en toilet

Nostalgische, antiek verouderde hardsteen tegels (orginele maat)Maatvoering.: ca. 1,5 cm dik

Prijs.: 39,95 per (m²)

Prijzen zijn incl. B.T.W.Hoogwaardige Kwaliteit & Natuurlijke schoonheid

De sleutel van ons succes!