Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Vietnamees Hardsteen Rustiek 20x20x2cm

Vietnamees Hardsteen Rustiek 20x20x2cm is zeer geschikt voor een landelijke inrichting, oude en monumentale huizen / panden en niet te vergeten boerderijen.

Vietnamees Hardsteen Rustiek 20x20x2cm


Vietnamees Hardsteen Rustiek 20x20x2cm

De Nostalgische Wereld van Vietnamees Hardsteen Rustiek 20x20x2cm

Vietnamees hardsteen Soft Finish verouderd is een prachtige natuurlijke steen die een langdurige charme zal toevoegen aan elke omgeving. Als vooraanstaande experts op het gebied van Vietnamees natuursteen vloeren en terrastegels, willen wij u graag kennis laten maken met: Vietnamees Hardsteen Rustiek 20x20x2cm.

Met meer dan 25 jaar ervaring hebben we deze prachtige rustieke versie van Vietnamees Natuursteen zorgvuldig geselecteerd om aan al uw eisen voor kwaliteit,

design en duurzaamheid te voldoen.


Vietnamees Hardsteen Rustiek 20x20x2cm belichaamt een antieke en nostalgische charme die een blijvende indruk zal achterlaten in elke ruimte. De tegels, met hun neutrale tinten, zijn perfect te combineren met verschillende houtsoorten, waaronder wit en grijs, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor mensen met uiteenlopende interieurstijlen. Het productieproces van deze Vietnamees hardsteen vereist uiterste zorg: de tegels worden eerst gezoet en vervolgens machinaal getrommeld. Hierdoor krijgen ze een prachtige authentieke, verouderde uitstraling met gemêleerde kleuren en texturen die perfect passen bij diverse interieurstijlen.

Een van de voordelen van Vietnamees Hardsteen Rustiek 20x20x2cm is de veelzijdigheid aan toepassingen. De tegels kunnen worden verlijmd met algemene zuurvrije tegellijm, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende ruimtes, zoals woonkamers, keukens en badkamers. Bovendien draagt het gebruik van een grofkorrelige voeg bij aan het versterken van het karakter van de tegels en zorgt het voor een rustieke vloer.

Vietnamees Hardsteen Rustiek 20x20x2cm, ook bekend als Vietnamese hardsteen Rustiek of Vietnamese Bluestone Sandblasted, straalt een tijdloze aantrekkingskracht uit die perfect past bij zowel klassieke, moderne als landelijke interieurs.

Ontdek zelf de tijdloze schoonheid van Vietnamees Hardsteen Rustiek 20x20x2cm en transformeer uw interieur tot een warme en uitnodigende ruimte waar u zich helemaal thuis voelt. Bezoek onze showroom tijdens onze openingstijden en laat u inspireren door de mogelijkheden van deze prachtige natuursteen.

Vietnamees hardsteen Rustiek 20x20x2cm

Een groot voordeel van Vietnamees hardsteen Soft Finish is dat het in veel verschillende omgevingen kan worden gebruikt. Omdat deze tegels kunnen worden verlijmd met algemene zuurvrije tegellijm, zijn ze geschikt voor veel plaatsen, zoals woonkamers, keukens en badkamers. Het gebruik van een grofkorrelige voeg versterkt het karakter van de tegels en creëert een rustieke vloer.

 

Of je nu een klassiek, modern of landelijk interieur hebt, Vietnamees hardsteen Rustiek voegt een tijdloze stijl en verfijning toe aan elke ruimte.

 

Wij leveren natuursteen & keramiek van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Onze materialen betrekken wij direct van de steengroeve en producent. Tevens hebben wij ruime voorraden en zijn onze levertijden minimaal.


Vietnamees Hardsteen Rustiek 20x20x2cm vloertegels closeup entree
Vietnamees Hardsteen Rustiek 20x20x2cm vloertegels keuken

Vietnamees Hardsteen Rustiek 20x20x2cm

Direct uit voorraad leverbaar

Kwaliteit.: Vietnamees Hardsteen

Herkomst.: Vietnam

Kleur.: neutraal blauwgrijs van kleur (makkelijk te combineren)

Rustieke / landelijke en uiteindelijk geleefde uitstraling

Landelijke stijl tegel die valt onder de categorie boerenplavuizen / estrikken

Mooi in de combinatie met natuurlijke materialen b.v. hout

Nostalgisch antiek verouderd hardsteen tegels (orginele maatvoering)Maatvoering.: ca. 2 cm dik

Prijs.: 27,95 per (m²)

Prijzen zijn incl. B.T.W.Hoogwaardige Kwaliteit & Natuurlijke schoonheid

De sleutel van ons succes!