Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Vietnamees Hardsteen 20x20x2cm gezaagd en getrommeld

Vietnamees Hardsteen 20x20x2cm gezaagd en getrommeld


Vietnamees Hardsteen 20x20x2cm gezaagd en getrommeld

Vietnamees Hardsteen is de perfecte keuze voor een authentieke landelijke uitstraling en een tijdloze elegantie en rustieke charme. Met een afmeting van 20x20x2 cm, gezaagd en getrommeld, biedt dit natuurlijke materiaal een vleugje tijdloze schoonheid dat perfect past in verschillende interieurstijlen.

Afkomstig uit de weelderige natuurlijke reserves van Vietnam, kenmerkt Vietnamees Hardsteen zich door zijn unieke kleurschakeringen en karakteristieke textuur. Door het zorgvuldig gezaagde en getrommelde proces behoudt het steen zijn natuurlijke kenmerken, wat resulteert in een rustieke uitstraling die perfect past bij landelijke en traditionele interieurs. Met een afmeting van 20x20x2 cm biedt dit formaat een veelzijdige toepassing voor verschillende ruimtes in huis. Of je nu een keukenvloer wilt renoveren, een accentmuur wilt creëren in de woonkamer, of een rustieke sfeer wilt toevoegen aan de badkamer, Vietnamees Hardsteen biedt een tijdloze elegantie die elke ruimte transformeert. Het gezaagde en getrommelde oppervlak van het steen draagt bij aan zijn rustieke uitstraling en voegt een vleugje textuur toe aan elke ruimte. Dit zorgt niet alleen voor visuele interesse, maar ook voor een gevoel van authenticiteit en karakter dat elke ruimte tot leven brengt.

Wat dit natuurlijke materiaal zo aantrekkelijk maakt, is zijn vermogen om zich aan te passen aan verschillende interieurstijlen. Of je nu een traditioneel landelijk interieur hebt, een modern boerderijontwerp nastreeft, of een rustieke uitstraling wilt toevoegen aan een eigentijdse ruimte, Vietnamees Hardsteen past zich naadloos aan en voegt een vleugje warmte en karakter toe aan elke omgeving.Bovendien biedt Vietnamees Hardsteen niet alleen esthetische voordelen, maar ook praktische voordelen. Het is duurzaam, slijtvast en gemakkelijk te onderhouden, waardoor het ideaal is voor drukke huishoudens en ruimtes met veel verkeer.

Vietnamees hardsteen 20x20x2cm gezaagd en getrommeld

Deze rustieke hardsteen, gezaagd en getrommeld, biedt een tijdloze schoonheid en rustieke charme die perfect past in elk huis. Breng een vleugje landelijke elegantie in jouw ruimte met dit prachtige natuurlijke materiaal en creëer een sfeer

van warmte en authenticiteit die je keer op keer zult koesteren.

 

Deze natuursteen is geschikt voor zowel binnen alsmede buiten en wordt zeer regelmatig toegepast voor bestrating. Tevens worden deze mooie hardsteen vaak gebruikt als terras of pad in tuinen voor een rustieke uitstraling.

 

Wij leveren natuursteen & keramiek van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Onze materialen betrekken wij direct van de steengroeve en producent. Tevens hebben wij ruime voorraden en zijn onze levertijden minimaal.


Vietnamees Hardsteen vloertegels 20x20x2cm gezaagd getrommeld keuken in Zwartebroek
Vietnamees Hardsteen vloertegels 20x20x2cm gezaagd getrommeld keuken groo Zwartebroek

Vietnamees Hardsteen 20x20x2cm Gezaagd en Getrommeld

Direct uit voorraad leverbaar

Kwaliteit.: Vietnamees Hardsteen Brutto

Herkomst.: Vietnam

Kleur.: neutraal van kleur licht tot blauwgrijs genuanceerd (makkelijk te combineren)

nostalgisch antiek verouderd hardsteen in een traditionele maat

hier en daar zaagsporen wat zorgt voor een rustieke uitstraling

landelijke stijl tegel die valt onder de categorie boerenplavuizen / estrikken

een rustieke / robuuste en uiteindelijk geleefde uitstraling


Maatvoering.: ca. 2 cm dik

Prijs.: 23,95 per (m²)

Prijzen zijn incl. B.T.W.Hoogwaardige Kwaliteit & Natuurlijke schoonheid

De sleutel van ons succes!