Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Ontdek de Tijdloze Schoonheid van Vietnamees Hardsteen

Vietnamees Hardsteen is een ware parel die tijdloze schoonheid toevoegt aan elke buitenruimte.

Met zijn neutrale blauwgrijze kleur is Vietnamees Hardsteen gemakkelijk te combineren met diverse houtsoorten, wit- en grijstinten, waardoor het een populaire keuze is voor liefhebbers van veelzijdige ontwerpen. De tegels zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar bieden ook praktische voordelen dankzij hun niet-poreuze eigenschappen, waardoor ze minder gevoelig zijn voor hechting van alg en mos, en dus eenvoudiger te onderhouden zijn.

Het productieproces van Vietnamees Hardsteen omvat machinale veroudering, wat resulteert in een prachtige, geleefde uitstraling. Deze authentieke look maakt de tegels geschikt voor diverse toepassingen, zoals terrassen, tuinpaden, veranda’s, schuren en tuinhuizen. De verouderde uitstraling van Vietnamees Hardsteen sluit naadloos aan bij de landelijke stijl, waardoor het een geliefde keuze is onder liefhebbers van rustieke ontwerpen.

Vietnamees Hardsteen kan worden verlijmd met algemene zuurvrije tegellijm, terwijl voor de voegen vaak gekozen wordt voor een grofkorrelige voeg om de rustieke uitstraling te versterken. Het onderhoud van deze vloer is eenvoudig en neutraal, met regelmatig dweilen met bijvoorbeeld Carolin zeep of Marseille zeep om de tegels in optimale conditie te houden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Vietnamees Hardsteen voor uw buitenruimte? Breng dan gerust een bezoek aan onze showroom tijdens onze reguliere openingstijden. Indien gewenst kunt u ook een afspraak maken voor een bezichtiging buiten onze reguliere openingstijden. Ons deskundige team staat voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het realiseren van uw tuindromen.