Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Muurblokken Vietnamees Hardsteen 40x10x8cm gezaagd / Getrommeld

Muurblokken Vietnamees Hardsteen Zeer geschikt voor het vervaardigen van bloem- en plantenbakken

Muurblokken Vietnamees Hardsteen 40x10x8cm gezaagd en getrommeld


Vietnamees Hardsteen 40x10x8cm gezaagd en getrommeld

Verrijk uw Buitendecor met Vietnamees Hardsteen Muurblokken.

Vietnamees hardsteen muurblokken bieden een uitstekende oplossing voor het verfraaien van uw buitenruimte. Met hun unieke eigenschappen dragen ze bij aan de esthetiek en duurzaamheid van uw tuin. Als experts op het gebied van natuursteen vloeren en terrastegels introduceren wij met trots onze Vietnamees Hardsteen Muurblokken 40x10x8cm, gezaagd en getrommeld, om uw buitenomgeving te transformeren tot een oase van schoonheid.

Een van de belangrijkste voordelen van Vietnamees hardsteen muurblokken is de niet-poreuze eigenschap, waardoor ze minder vatbaar zijn voor de hechting van algen en mos. Dit maakt de muurblokken relatief eenvoudig te onderhouden, waardoor u meer tijd kunt besteden aan genieten van uw buitenruimte.

Wat deze muurblokken echt uniek maakt, is hun prachtige neutrale grijsblauwe kleur. Deze tijdloze tint maakt het mogelijk om de Vietnamees hardsteen moeiteloos te combineren met andere tuinmaterialen, zoals gras, beplanting en hout, waardoor u een harmonieuze en samenhangende buitenruimte creëert.

De Vietnamees hardsteen muurblokken worden met precisie machinaal verouderd, waardoor ze een prachtige, geleefde uitstraling krijgen. Dit geeft uw tuinproject een authentiek karakter en voegt een vleugje rustieke charme toe aan uw buitenomgeving.

De veelzijdigheid van Vietnamees hardsteen muurblokken maakt ze ideaal voor verschillende toepassingen, zoals stapelmuren, bloembakken, vijverafwerkingen en borderranden. Dankzij hun verouderde uitstraling worden ze vaak gekozen bij tuinprojecten in een landelijke stijl, waar ze een gevoel van tijdloze elegantie toevoegen.

Kies voor Vietnamees Hardsteen Muurblokken 40x10x8cm om uw buitenruimte te verrijken met stijl en duurzaamheid.

Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek zelf de mogelijkheden van deze prachtige natuursteen muurblokken. Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het realiseren van uw droomtuin. Met Vietnamees hardsteen muurblokken kunt u een buitenruimte creëren waar u jarenlang van kunt genieten.

Vietnamees hardsteen gezaagd en getrommeld

Deze rustieke hardsteen, gezaagd en getrommeld, biedt een tijdloze schoonheid en rustieke charme die perfect past in elke buitenomgeving. De veelzijdigheid van Vietnamees hardsteen muurblokken maakt ze ideaal voor verschillende toepassingen, zoals stapelmuren, bloembakken,

vijverafwerkingen en borderranden. Dankzij hun verouderde uitstraling worden ze vaak gekozen bij tuinprojecten in een landelijke stijl, waar ze een gevoel van tijdloze elegantie toevoegen.

 

 

Wij leveren natuursteen & keramiek van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Onze materialen betrekken wij direct van de steengroeve en producent. Tevens hebben wij ruime voorraden en zijn onze levertijden minimaal.


Vietnamees Hardsteen muurblok 40x10x8cm terrastegels gezaagd getrommeld Zwartebroek
Vietnamees Hardsteen muurblokken 40x10x8cm terrastegels buiten Zwartebroek

Vietnamees Hardsteen 40x15x8cm Gezaagd en Getrommeld

Direct uit voorraad leverbaar

Kwaliteit.: Vietnamees Hardsteen

Herkomst.: Vietnam

Kleur.: neutraal van kleur licht tot blauwgrijs genuanceerd (makkelijk te combineren)

Massief muurblok van Vietnamees Hardsteen

Zeer geschikt voor het vervaardigen van bloem en plantenbakken

Regelmatig toegepast als borderrand

Neutraal van kleur en makkelijk te combineren

Eenvoudig te verlijmen / metselen

Natuurlijke uitstraling

Prijs.: 3,50 per stuk

Prijzen zijn incl. B.T.W.Hoogwaardige Kwaliteit & Natuurlijke schoonheid

De sleutel van ons succes!