Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Muurblokken Vietnamees Hardsteen 40x10x8cm gezaagd / Getrommeld

Muurblokken Vietnamees Hardsteen Zeer geschikt voor het vervaardigen van bloem- en plantenbakken

Muurblokken Vietnamees Hardsteen 30x10x10cm gezaagd en gekloven


Vietnamees Hardsteen 30x10x10cm gezaagd en gekloven

Verfraai uw tuin met Vietnamees Hardsteen Muurblokken 30x10x10cm.

Vietnamees hardsteen muurblokken bieden een uitstekende oplossing voor het verfraaien van uw buitenruimte. Vietnamees hardsteen muurblokken bieden een scala aan voordelen die uw tuin verfraaien en onderhoud vereenvoudigen. Het niet-poreuze karakter van deze muurblokken maakt ze minder vatbaar voor de hechting van algen en mos, waardoor ze gemakkelijk te onderhouden zijn.

Wat Vietnamees hardsteen muurblokken echt uniek maakt, is hun prachtige neutrale grijsblauwe kleur. Deze veelzijdige tint maakt de muurblokken perfect combineerbaar met andere tuinmaterialen, zoals gras, beplanting en hout. Zo kunt u moeiteloos een harmonieuze en uitnodigende buitenruimte creëren.

De muurblokken worden met precisie machinaal verouderd, wat resulteert in een mooie, geleefde uitstraling. Deze authentieke look maakt Vietnamees hardsteen muurblokken ideaal voor diverse toepassingen, waaronder stapelmuren, bloembakken, vijverafwerkingen en borderranden. Door hun tijdloze uitstraling worden ze vaak gebruikt in tuinen met een landelijke stijl.

Het is duidelijk dat Vietnamees hardsteen muurblokken niet alleen functioneel zijn, maar ook een esthetische meerwaarde bieden aan elke buitenruimte. Het is dan ook geen verrassing dat ze een populaire keuze zijn onder tuinliefhebbers die streven naar een combinatie van schoonheid en duurzaamheid.

Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek zelf de mogelijkheden van Vietnamees Hardsteen Muurblokken 30x10x10cm. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het realiseren van uw tuindromen. Met Vietnamees hardsteen muurblokken kunt u uw buitenruimte transformeren tot een oase van rust en schoonheid, waar u jarenlang van kunt genieten.

Vietnamees hardsteen gezaagd en gekloven

Deze rustieke hardsteen, gezaagd en gekloven, biedt een tijdloze schoonheid en rustieke charme die perfect past in elke buitenomgeving. De veelzijdigheid van Vietnamees hardsteen muurblokken maakt ze ideaal voor verschillende toepassingen, zoals stapelmuren, bloembakken,

vijverafwerkingen en borderranden. Dankzij hun verouderde uitstraling worden ze vaak gekozen bij tuinprojecten in een landelijke stijl, waar ze een gevoel van tijdloze elegantie toevoegen.

 

 

Wij leveren natuursteen & keramiek van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Onze materialen betrekken wij direct van de steengroeve en producent. Tevens hebben wij ruime voorraden en zijn onze levertijden minimaal.


Vietnamees hardsteen Muurblokken 30x10x10cm gezaagd gekloven Terras
vietnamees hardsteen Muurblokken 30x10x10cm gezaagd gekloven Terras tuin

Vietnamees Hardsteen 30x10x10cm Gezaagd en Gekloven

Direct uit voorraad leverbaar

Kwaliteit.: Vietnamees Hardsteen

Herkomst.: Vietnam

Kleur.: neutraal van kleur licht tot blauwgrijs genuanceerd (makkelijk te combineren)

Massief muurblok van Vietnamees Hardsteen

Zeer geschikt voor het vervaardigen van bloem en plantenbakken

Regelmatig toegepast als borderrand

Neutraal van kleur en makkelijk te combineren

Eenvoudig te verlijmen / metselen

Natuurlijke uitstraling

Prijs.: 4,95 per stuk

Prijzen zijn incl. B.T.W.Hoogwaardige Kwaliteit & Natuurlijke schoonheid

De sleutel van ons succes!